Farširuota lydeka

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Farširuota lydeka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 lydeka
1 morka
1 svogūnas
1 riekelė batono
100 ml grietinėlės
Sviestas kepimui
Druska
Juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lydeką išvalyti, atskirti mėsą nuo odos, odą pasūdyti. Sutarkuoti smulkia tarka morką, smulkiai supjaustyti svogūną ir viską apkepti svieste. Lydekos mėsą atskirti nuo kaulo ir sumalti mėsmale kartu su grietinėlėje išmirkyta balta duona. Sudėti keptas morkas su svogūnais, pasūdyti, papipirinti ir visą masę sudėti į lydekos odą, užsiūti pilvą. Kepti skardoje, uždengtoje folija apie 45 minutes 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Paskui nuimti foliją ir kepti, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital