Fantastiški moliūgų sklindžiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Fantastiški moliūgų sklindžiai
Autorius apie receptą: Šio recepto idėja man gimė iš amerikietiškų blynelių, nes jie man labai patinka ir savo išvaizda, ir skoniu. Tad dalinuosi šių moliūginių skanėstų receptu - išbandyta, Šio recepto idėja man gimė iš amerikietiškų blynelių, nes jie man labai patinka ir savo išvaizda, ir skoniu. Tad dalinuosi šių moliūginių skanėstų receptu - išbandyta, išragauta, namiškiai įvertino teigiamai, ateityje receptas tikrai bus kartojamas. (...daugiau) Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų moliūgų tyrės
200 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
120 mililitrų pieno
25 gramai sviesto
3 šaukštai cukraus
5 gramai kepimo miltelių
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Miltus persijokite su kepimo milteliais.
2.
Į kitą dubenį dėkite moliūgų tyrę, įmuškite kiaušinius ir sumaišykite. Suberkite cukrų (saldiklį), įpilkite lydytą sviestą ir vėl gerai išmaišykite. Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais. Išmaišykite. Įpilkite pieną, permaišykite ir palikite pastovėti 20 - 30 minučių.
3.
Keptuvę įkaitinkite, prieš pirmą kepimą patepkite aliejumi, dėkite po didelį šaukštą tešlos, didelėje keptuvėje telpa po 3 blynus. Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite ant silpnos ugnies, kol paviršiuje atsiras skylutės. Apverskite ir baikite kepti atidengus.
4.
Patiekti galite su šilauogėmis ar kitokiomis mėgstamomis uogomis ar medumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital