Ežero šašlykas

AUTORIUS:
Markob4
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
Ežero šašlykas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg kiaulienos sprandinės
1 kg svogūnų
1 indelis majonezo su krapais
1 valgomas šaukštas acto (tinka citrina)
čili prieskoniai (pagal skonį)
citrininiai prieskoniai (pagal skonį)
pipirai (kvapnieji, malti juodieji)
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustome mėsą, užberemia pipirus kartu su čili pipirais, įdedame majonezo, šaukštą acto. Išmaišome. Įdedame svogūnų riekeles ir vėl išmaišome. Prieš kepant įdedame druskos. (15 -20 min. prieš kepimą).
AUTORIUS: Markob4
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Jonas
2011-08-22 15:04
Taip, va čia tikras šašlykas. O iki pilno tikrumo reikėtų atsisakyt majonezo. Šašlykas- senovės patiekalas. Ogi majonezas- jau naujadaras, išmyslas... Reikėtų naudot tik naminį, kad ir obuolių, actą. ATSAKYTI
anonimas
2011-08-06 11:03
Actas nusausina mėsa, o majonezas ja drėkina... Bet galutinam variante, vis tiek gaunasi sausa mėsa šiek tiek panaši į gumos gabalą... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital