Estiškas kringelis su cinamonu

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Estiškas kringelis su cinamonu
Estiškas kringelis su cinamonu
Estiškas kringelis su cinamonu
Estiškas kringelis su cinamonu
Estiškas kringelis su cinamonu
Estiškas kringelis su cinamonu
Autorius apie receptą: Nieko nėra nuostabiau už cinamonu kvepiančius namus! Tad šventėms siūlau išsikepti puikią cinamoninę mielinę pynę pagal Estišką receptą. Nieko nėra nuostabiau už cinamonu kvepiančius namus! Tad šventėms siūlau išsikepti puikią cinamoninę mielinę pynę pagal Estišką receptą. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
300 gramų miltų
120 mililitrų pieno
30 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
7 gramai sausų mielių
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
70 gramų sviesto
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pieną šiek tiek pašildyti, įdėti 1 šaukštelį cukraus ir mieles. Leisti pastovėti 10-15 minučių, kol pradės veikti mielės.
2.
Inde sumaišome miltus, vanilinį cukrų ir žiupsnelį druskos. Supilame mieles, 30 g ištirpinto ir atvėsinto sviesto ir įmušame 1 kiaušinį. Viską gerai išmaišome, išminkome ir paliekame 1.5 valandai šiltai, jog tešla pakiltų.
3.
Tuo tarpu ruošiame įdarą - kambario temperatūros sviestą ištriname su 3 šaukštais cukraus ir cinamonu.
4.
Kai tešla pakils, iškočiojame maždaug 0.5 cm storio stačiakampį. Jį ištepame sviesto, cukraus ir cinamono mišiniu. Perpjauti pusiau ir susukti kasą, sunungiant galus, kaip parodyta nuotraukose, ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
5.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių, kol gražiai pagels. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Virginija
2022-08-09 00:12
Gavosi labai skaniai, tik sausokas kažkodėl. Visko dėjau pagal receptą, sveriant. Gal kitąkart geriau gausis. Rekomenduoju išbandyt! ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital