Estiška cinamoninė pynė

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Estiška cinamoninė pynė
Estiška cinamoninė pynė
Estiška cinamoninė pynė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
50 g sviesto
120 ml pieno
1 a.š. (nubrauktas) sausų mielių
1 kiaušinis
žiupsnelis druskos
2 v.š. cukraus
300 g miltų
Įdarui:
60 g kambario temperatūros sviesto
3 v.š. cukraus
2 a.š. cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Į pašildytą pieną suberti cukrų bei mieles, išmaišyti ir leisti pastovėti 15 min, kol suputos.
2. Kitame dubenyje suberti miltus, įdėti druskos, įpilti išlydytą svietą, paplaktą kiaušinį, supilti pakilusias mieles ir išminkyti tešlą. Uždengti ir leisti pakilti apie 1,5 val. Kai tešla pakils, iškočioti į stačiakampį apie 1 cm.
3. Įdarui sviestą išsukti su cukrumi ir cinamonu, ir užtepti ant tešlos. Susukti į volelį. Volelį perpjauti perpus, paliekant neįpjautą vieną galą šiek tiek.
4. Iš dviejų juostų supinti pynę, taip, kad vidinė tešlos pusė (kur yra cinamonas) būtų viršuje. 5. Sujungti abu kraštus į žiedą.
6. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, dėti žiedą ir pakildinti 30 min. Įkaitinti orkaitę 180 laipsnių ir kepti 25-30 min.
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital