Estiška burokėlių mišrainė su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Estiška burokėlių mišrainė su obuoliais
Autorius apie receptą: Ar esate buvę Estijoje? Aš, ne. Bet dabar kiekvieną savaitę keliauju vis į kitą šalį (gaila, kad tik mintyse ir tų šalių patiekalų dėka). Šią savaitę buvome Estijoje, o Ar esate buvę Estijoje? Aš, ne. Bet dabar kiekvieną savaitę keliauju vis į kitą šalį (gaila, kad tik mintyse ir tų šalių patiekalų dėka). Šią savaitę buvome Estijoje, o kitą keliausim į Bulgariją. Gal turite skanių idėjų iš ten Pasidalinkite. Šiandien dalinuosi estiška mišraine-Rosolje. Tikiu, kad dauguma iš jūsų ją žinote, bet jei nežinote, prašom išbandyti. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
4 vienetai burokėlių
4 vienetai marinuotų agurkų (vidutinio dydžio)
3 vienetai kiaušinių
1 vienetas obuolių (kietesnio)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
Užpilui:
3 šaukštai majonezo
3 šaukštai jogurto, natūralaus
1 šaukštas garstyčių (aštrių)
1 šaukštelis krienų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Burokėlius nulupti, suvynioti į foliją, dėti į kepimo formą ir kepti įkaitintoje iki 220 C laipsnių temperatūros orkaitėje 1 valandą iki kol burokėliai suminkštės.
2.
Į puodą pilti vandens, užvirti, sudėti bulves su lupena ir virti apie 20 minučių iki kol išvirs, tikslus laikas priklauso nuo bulvių dydžio. Kai išvirs, bulves nulupti.
3.
Bulves ir burokėlius supjaustyti vienodo dydžio kubeliais, agurkus, obuolį ir kiaušinius susmulkinti, sudėti į dubenį.
4.
Padažui į mažą dubenėlį sudėti majonezą, jogurtą, garstyčias, krienus ir gerai išmaišyti.
5.
Į dubenį su paruoštais ingredientais sudėti paruoštą padažą, pabarstyti druska, pipirais ir išmaiššyti.
6.
Labai tinka tiekti kaip garnyrą ar valgyti vienas kai norisi lengvos vakarienės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital