Erškėtuogių likeris

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Erškėtuogių likeris
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2l erškėtuogių
2,5kg cukraus
1l spirito
0,5l vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalytos uogos perpjaunamos pusiau ir, išėmus sėklas, užpilamos spiritu: laikomos saulėkaitoje 4-6 savaites. Skystis iškošiamas, sumaišomas su paruoštu sirupu, jei reikia dar sykį iškošiamas ir supilstomas į butelius.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital