Ėrienos troškinys su avinžirniais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Ėrienos troškinys su avinžirniais
Ėrienos troškinys su avinžirniais
Ėrienos troškinys su avinžirniais
Ėrienos troškinys su avinžirniais
Ėrienos troškinys su avinžirniais
Autorius apie receptą: Šiandien mano pietums troškinta ėriena su avinžirniais. Sotus troškinys. Naudojau ėrienos mėsą su kauliuku. Nors drąsiai galima gaminti ir su kumpiu, sprandine ar mente. Šiandien mano pietums troškinta ėriena su avinžirniais. Sotus troškinys. Naudojau ėrienos mėsą su kauliuku. Nors drąsiai galima gaminti ir su kumpiu, sprandine ar mente.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
900 gramų ėrienos (su kaulais)
2 vienetai pomidorų
0.5 stiklinės avinžirnių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako (smulkintų)
1 šaukštas pomidorų tyrės
1 pundelis petražolių (smulkintų)
2 vienetai lauro lapų
1 šaukštelis džiovintas mairūnas
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
300 mililitrų vandens
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Avinžirnius užpilame vandeniu ir paliekame brinkti per naktį.
2.
Ėrieną pabarstome druska, pipirais ir mairūnu.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Apkepame mėsą, kol ši gražiai apskrus. Dedame į troškintuvą.
4.
Morką supjaustome griežinėliais, svogūną pusžiedžiais.
5.
Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu, nulupame odeles ir supjaustome kubeliais.
6.
Pakepiname keptuvėje su aliejumi morką ir svogūną, kol šiek tiek suminkštės.
7.
Sudedame į troškintuvą su mėsa kepintas daržoves, pomidorų kubelius. Ten pat beriame lauro lapus, avinžirnius, žiupsnį druskos. Dedame pomidorų tyrę, smulkintą česnaką. Užpilame vandeniu. Uždengiame dangčiu.
8.
Dedame kepti į iki 160 C laipsnių įkaitintą orkaitę 90 min. Pabarstome smulkintais petražolių lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital