Ėriena mongoliškai

AUTORIUS:
Dorianas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ėriena mongoliškai
Autorius apie receptą: Tai gerai žinomas Mongolijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno - patiekalas bus unikalesnis. Šį vyną galima pakeisti įprastu vynu arba ryžių mirin. Tai gerai žinomas Mongolijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti Shaoxing vyno - patiekalas bus unikalesnis. Šį vyną galima pakeisti įprastu vynu arba ryžių mirin. Šis patiekalas yra aštrokas ir sūrokas. (...daugiau) Dorianas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
350 gramų ėrienos
2 skiltelės česnako (smulkintų)
Marinatui:
1 šaukštas kukurūzų krakmolo
0.5 šaukšto sodos
1 šaukštelis sojos padažo (šviesaus)
1 šaukštelis balto vyno
Padažui:
3 šaukštai kukurūzų krakmolo
2 šaukštai sojos padažo (tamsaus)
1.5 šaukšto sambal oelek aitriųjų paprikų padažas
1 šaukštas sojos padažo (šviesaus)
3 šaukšteliai hoisin padažo
2 šaukšteliai balto vyno
1 šaukštelis sezamų aliejaus
3/4 stiklinės vandens
Kepimui:
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su soda, krakmolu, šviesiuoju sojų padažu ir baltuoju vynu. Marinuoti 2-24 val.
2.
Padažui sumaišyti vandenį, krakmolą, vyną, sojos, aitriųjų paprikų, Hoisin padažus, sezamų aliejų.
3.
Pakepinti smulkintus česnakus keptuvėje įkaitintame aliejuje. Pridėti mėsą ir gerai iškepti. Tuomet supilti padažą ir dar pakepinti, kol sutirštės. Patiekti su ryžiais.
Patarimai:
"Hoisin" padažą galima pasigaminti namuose: sumaišyti 1 šaukštą sojų padažo, 1 šaukštą rudojo cukraus, 2 šaukštus ryžių acto, 1 skiltelę tarkuoto česnako, 2 šaukštus sezamų aliejaus, žiupsnelį maltų juodųjų pipirų ir 1 šaukštelį aitriųjų paprikų padažo.
AUTORIUS: Dorianas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital