Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Padažui: | ||
300 mililitrų | jautienos sultinio | |
150 mililitrų | pomidorų tyrės | |
1 šaukštas | miltų | |
1 šaukštas | sviesto | |
1 šaukštas | tako prieskonių mišinys (naudojome Santa Maria) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | pipirų | |
Pagrindui: | ||
500 gramų | maltos jautienos | |
320 gramų | tortilijų (vidutinio dydžio, naudojome Santa Maria) | |
310 gramų | konservuotų pupelių | |
100 gramų | čederio sūrio | |
20 gramų | tako prieskonių mišinys (naudojome Santa Maria) | |
2 skiltelės | česnako | |
pagal poreikį | aliejaus | |
Papildomai: | ||
1 vienetas | avokadų | |
1 vienetas | pomidorų | |
1 vienetas | marinuotų jalapenų (naudojome Santa Maria) | |
pagal skonį | kalendros | |
pagal skonį | aitriųjų paprikų padažo (naudojome Santa Maria) |