Eklerinis vyšnių pyragas-tortas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Eklerinis vyšnių pyragas-tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1/2 stiklinės vandens
1/2 stiklinės miltų
50 g sviesto
2 kiaušiniai
sviestas formai patepti
Puošimui:
vyšnių (iš uogienės)
kokoso drožlių
300 g grietinėlės
1 stiklinė vyšnių sirupo arba uogienės be uogų
1 pakelis grietinėlės standintojo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame plikytą tešlą ir iškepame 20-25 cm ilgio „lazdeles". Kremui išplakame grietinėlę, po šaukštą supilame vyšnių sirupą ir suberiame grietinėlės standintoją. Su konditeriniu švirkštu kremu pripildome „lazdeles". Jas dedame sluoksniais, nuolat pertepdami kremu. Puošiame vyšniomis ir kokoso drožlėmis. 10 min. laikome šaltai. Vietoj grietinėlės standintojo galime vartoti 1 šaukštą želatinos.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital