Egiptietiška burokėlių užtepėlė

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Burokėlių užtepas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Užtepėlė iš Egipto, bet tikrai patiks ir lietuviškam skoniui! Ji sodrios spalvos ir skonio, labai skanu užsitepti tiesiog ant duonos riekelės. O jei norite paruošti ypatingus Užtepėlė iš Egipto, bet tikrai patiks ir lietuviškam skoniui! Ji sodrios spalvos ir skonio, labai skanu užsitepti tiesiog ant duonos riekelės. O jei norite paruošti ypatingus savaitgalio pusryčius - paskrudinkite duoną, užtepkite burokėlų užtepo ir ant viršaus uždėkite be lukšto virtą kiaušinį! (...daugiau) Inga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai burokėlių (didesnių, virtų)
3 skiltelės česnako
0.5 vieneto citrinų
3 šaukštai jogurto (tirštesnio, pvz., graikiško)
1 šaukštelis maltos kalendros
0.5 šaukštelio cinamono
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Burokėlius smulkiai sutarkuoti ar sutrinti elektriniu trintuvu. Nupilti sulčių perteklių.
2.
Įspausti česnaką, citrinos sultis, berti prieskonius, dėti jogurtą ir išmaišyti. Paragauti, jei reikia, berti daugiau druskos ar pipirų. Skanaus!
AUTORIUS: Inga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis