Dzūkiška banda

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Dzūkiška banda
Dzūkiška banda
Dzūkiška banda
Dzūkiška banda
Dzūkiška banda
Dzūkiška banda
Dzūkiška banda
Dzūkiška banda
Dzūkiška banda
Dzūkiška banda
Dzūkiška banda
Autorius apie receptą: Dzūkijos įkvėptos bandos gali būti iškepamos ir namuose! Iškepa labai pūri ir minkšta, o puikios tekstūros ir skonio padažas suteiks puikią skonio natą šiam patiekalui. Dzūkijos įkvėptos bandos gali būti iškepamos ir namuose! Iškepa labai pūri ir minkšta, o puikios tekstūros ir skonio padažas suteiks puikią skonio natą šiam patiekalui. Šeimos nariai prašys ją kepti vis dažniau. (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai bulvių (žalių)
5 vienetai bulvių (virtų)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kopūstų lapai
pagal skonį druskos
Padažui:
pagal skonį lašinukų
pagal skonį grietinės
pagal skonį varškės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žalias bulves sutarkuojame ir sumaišome su virtomis trintomis bulvėmis. Pagardiname druska.
2.
Masę klojame ant išmirkyto kopūsto lapo. Kepame 1 valandą gerai iškūrentame pečiuje.
3.
Kol bandos kepa, pasiruošiame spirgučius: supjaustome lašinius ir svogūną, gerai pakepiname. Bandas patiekiame su grietine, varškės padažu ir spirgučiais.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital