Tikros dzūkiškos bandos

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Tikros dzūkiškos bandos
Tikros dzūkiškos bandos
Tikros dzūkiškos bandos
Tikros dzūkiškos bandos
Tikros dzūkiškos bandos
Tikros dzūkiškos bandos
Tikros dzūkiškos bandos
Tikros dzūkiškos bandos
Tikros dzūkiškos bandos
Tikros dzūkiškos bandos
Tikros dzūkiškos bandos
Autorius apie receptą: Šios autentiškos dzūkiškos bandos iškepa labai purios ir minkštos. Šeimos nariai prašys ją kepti vis dažniau. Šios autentiškos dzūkiškos bandos iškepa labai purios ir minkštos. Šeimos nariai prašys ją kepti vis dažniau. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai bulvių (žalių)
5 vienetai bulvių (virtų)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kopūstų lapai
pagal skonį druskos
Padažui:
pagal skonį lašinukų
pagal skonį grietinės
pagal skonį varškės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žalias bulves sutarkuojame ir sumaišome su virtomis trintomis bulvėmis. Pagardiname druska.
2.
Masę klojame ant išmirkyto džiovinto kopūsto lapo. Kepame 1 valandą gerai iškūrentame pečiuje.
3.
Kol bandos kepa, pasiruošiame spirgučius: supjaustome lašinius ir svogūną, gerai pakepiname. Bandas patiekiame su grietine, varškės padažu ir spirgučiais.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital