Džiūvėsėliuose keptos viščiukų blauzdelės

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Džiūvėsėliuose keptos viščiukų blauzdelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 viščiukų blauzdelės
0,3 stiklinės majonezo
0,25 stiklinės garstyčių grūdelių
0,75 stiklinės maltų džiūvėsėlių
6 skiltelės česnako
druska
malti juodieji pipirai
prieskoniai vištienai
alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viščiukų blauzdeles įtrinkite druska, pipirais bei vištienos prieskoniais. Dubenyje sumaišykite majonezą, garstyčių grūdelius, džiūvėsėlius bei susmulkintą česnaką. Viščiukų blauzdeles apvoliokite pasigamintame mišinyje ir dėkite į aliejumi pateptą kepimo indą. Kepkite apie 25-30 min. 200 laipsnių temperatūroje. Patiekite karštas su mėgstamu garnyru. Skanaus.
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Simona
2018-12-16 14:08
Pabandžiau ir tikrai nerekomenduoju šio recepto.. 6 skiltelės česnako 6 blauzdelėms vištienos.. Ir majonezą maišyti su džiūvesėliais irgi nesuprantu kas turėjo gautis.. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital