Džiūvėsėlių spurgos medaus padaže

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Džiūvėsėlių spurgos medaus padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kiaušiniai
50 g maltų džiūvėsėlių
alyvų aliejus kepimui
cinamono milteliai (Cinamonas)
0,5 puodelio medaus (125 ml)
0,25 puodelio vandens (65 ml)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius su džiūvėsėliais suplakite. Įkaitinkite aliejų. Kai aliejus bus karštas, šaukštui dėkite tešlą į jį ir apkepkite abi puses. Išėmę padėkite ant popieriaus, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius. Medų su vandeniu pakaitinkite. Kai mišinys pradės virti, sudėkite į jį spurgas. Virkite 5 minutes, tada sudėkite į negilų indą. Užpilkite sirupą ant spurgų ir pabarstykite cinamonu.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
gintare
2009-11-30 16:05
man gawosi fantastiskai skanu :wink: ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital