Džiovintų vaisių pyragas

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Džiovintų vaisių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 ml karštos arbatos
250 g kvietinių miltų
3 kiaušiniai
3 šaukštai aliejaus
180 g cukraus
150 ml pieno
3 šaukštai obuolių uogienės
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 g džiovintų vaisių
100 g riešutų (pagal skonį: lazdyno, graikinių ir t.t.)
Imbiero, kardamono, cinamono - pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus vaisius užpyliau karšta arbata ir palikau 20 minučių, kad suminkštėtų. Kvietinius miltus sumaišiau su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakiau su cukrumi ir pienu. Į kiaušinių plakinį įmaišiau aliejų ir uogienę. Tuomet subėriau prieskonius, miltų mišinį ir išmaišiau. Po to įmaišiau nusausintus ir susmulkintus vaisius ir riešutus. Supyliau į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi, ir kepiau apie 50 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
AUTORIUS: Edita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital