Džiovintų slyvų keksiukai su žemės riešutais ir karameliniu kremu

AUTORIUS:
Irvyda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Džiovintų slyvų keksiukai su žemės riešutais ir karameliniu kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
200 gramų maskarponės sūrio
200 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
150 gramų džiovintų slyvų
150 gramų cukraus
100 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
100 gramų žemės riešutų
100 gramų sviesto
2 šaukšteliai kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Slyvas užpilti karštu vandeniu, kad suminkštėtu. Palaikyti apie 5 minutes.
2.
Tada vandenį nupilti ir slyvas sutrinti blenderiu.
3.
Sviestą sumaišyti su cukrumi. Į masę įplakti kiaušinius, įmaišyti slyvas.
4.
Į sviesto mišinį įsijoti miltus, kepimo miltelius ir druską. Įmaišyti pasmulkintus riešutus.
5.
Kepti 180°C temp. orkaitėje 20 - 30 minučių. Tiesiog patikrinkite dantų krapštuku.
6.
Kremui maskarponę sumaišyti su rududu.
7.
Puošti atvėsusius keksiukus kremu, pabarstant riešutais. Aš ant viršaus dar bėriau šokolado lašelių.
AUTORIUS: Irvyda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital