Džiovintų grybų sriuba su rūkyta šonine

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Džiovintų grybų sriuba su rūkyta šonine
Džiovintų grybų sriuba su rūkyta šonine
Džiovintų grybų sriuba su rūkyta šonine
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 li vandens
4 buvlių, supjaustytų kubeliais
Druskos
150 g šoninės, rūkytos
1 svogūno
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Užviriname vandenį, sudedame bulves, sumaltus grybus, viska pagardiname druska. Verdam, kol bulves išvirs. Šoninę supjaustome juostelėmis, svogūną kubeliais. Šoninė apkepiname kartu su svogūnu keptuvėje bei įdedame į mūsų sriubą, kai bulves išviria. Sriubą turi pastovėti ~2 val. Pagardiname grietine.

 Skanaus.

AUTORIUS: Julija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jolanta
2021-01-25 19:04
Nesuprantu, kodėl sriuba turi stovėti 2 val?? Šalta su šonine jau nebus skani... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital