Džiovintų grybų sriuba su makaronais

AUTORIUS:
Asta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Džiovintų grybų sriuba su makaronais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


1 stiklinė džiovintų grybų

2 stiklinės makaronų

2 morkos

3 bulvės

1 svogūnas

1,5 l grybų sultinio

2 v. š. sviesto

5 v. š. grietinės

druska

malti juodieji pipirai


petražolės

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Džiovintus grybus nuplaukite po tekančiu vandeniu.


Nuskuskite bulves ir morkas.


 Bulves supjaustykite kubeliais.


Morkas sutarkuokite.


Pilkite į puodą sultinį, suberkite į jį bulves, pavirkite 10 min., sudėkite  makaronus ir virkite, kol makaronai suminkštės.


Tuomet į sriubą sudėkite sutarkuotas morkas, grybus, susmulkintą svogūną bei prieskonius ir virkite kol visi ingredientai gerai suvirs.


Išvirus daržovėms sudėkite sviestą, grietinę bei petražoles ir pavirę dar 5 min. išjunkite ugnį.


Patiekite karštą.


Skanaus!


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Asta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital