Džiovintų baravykų patiekalas

AUTORIUS:
Irutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Džiovintų baravykų patiekalas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 džiovintų baravykų
4 šaukštai sviesto
2 kiaušiniai
2 šaukštai kvietinių miltų
1 stiklinė grietinės
Druska
Padažui:
3 šaukštai miltų
2 šaukštai sviesto
2 šaukštai grietinės
3 stiklinės grybų nuoviro
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti baravykai sumalami ir ištrinami su sviestu. Pridedama: kiaušinių tryniai, miltų, grietinės, išplakti baltymai. Viskas pasūdoma. Paruošta masė šaukšteliu leidžiama į pasūdytą verdantį vandenį. Kai iškyla, kukuliai išgriebiami, sudedami į pašildytą gilų ugniai atsparų pusdubenį.
Padažui įpilama truputį grybų nuoviro, sudedami svieste pakepinti miltai, kaitinama, vėliau pamažu supilamas visas nuoviras. Tada užvirinama. Padažui sutirštėjus, viskas pagardinama sviestu, grietine. Padažą galima užpilti ant kukulių arba tiekti atskirai padažinėje.
AUTORIUS: Irutė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Sandra
2010-08-18 15:32
Kaip tik baravyku metas :)))) ATSAKYTI
Natalija
2010-08-18 09:19
as tai bandysiu su paprastais baravykais ATSAKYTI
Simona
2010-08-17 17:26
Reikės būtinai prisidžiovinti baravykų :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital