Džiovinti obuoliai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Džiovinti obuoliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2-3 obuoliai
150 g cukraus
150 ml vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į platų puodą įpilti 150 ml vandens ir 150 g cukraus. Kai sirupas užvirs, dėti paruoštus obuolius (po nedaug, kad griežinėliai laisvai plaukiotų), pavirti 2-3 minutes ir išgriebti. Į sirupą sudėti kitą obuolių porciją, o tuos, kurie išgriebti, viena eile išdėlioti ant pergamentinio popieriumi išklotos skardos. Nelabai karštoje orkaitėje (120 laipsnių pagal Celsijų) džiovinti 60 min. (ar ilgiau).  Ataušus sudėti į metalines dėžutes, taip laikomi obuoliai išliks traškūs. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital