Džiovinti morkų saldainiai

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Džiovinti morkų saldainiai
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir nesudėtingai pagaminami saldainukai. Cukraus kiekį juose galite koreguoti savo nuožiūra arba cukrų pakeisti medumi ar kitu saldikliu. Receptui taip pat tinka ir Labai skanūs ir nesudėtingai pagaminami saldainukai. Cukraus kiekį juose galite koreguoti savo nuožiūra arba cukrų pakeisti medumi ar kitu saldikliu. Receptui taip pat tinka ir išspaudos, likusios nuo morkų sulčių. (...daugiau) Algirdas Mazeika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
500 gramų morkų
100 gramų imbiero
10 šaukštų cukraus (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Morkas ir imbierą sutarkuojame smulkia tarka. Jeigu tarkuojant morkas atsiranda daug skysčio, jį nupilkite.
2.
Suberiame cukrų, gerai išmaišome ir masę paskleidžiame ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Pirštais spausdami suformuojame daugmaž 1 centimetro storio stačiakampį.
3.
Džioviname iki 75 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 6 valandas. Tada supjaustome kvadratėliais, apverčiame ir dar džioviname 5-6 valandas.
4.
Išdžiovintus saldainukus perdedame į stiklainius ar kitokius sandarius indelius ir laikome sausoje vietoje. Taip jie išsilaiko tikrai ilgai.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital