Dvispalviai keksiukai

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
Dvispalviai keksiukai
Dvispalviai keksiukai
Dvispalviai keksiukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kiaušiniai
8 šaukštai miltų
8 šaukštai cukraus
60 ml pieno
100 ml aliejaus
0,5 stiklinės kokoso drožlių
1 šaukštas kakavos miltelių
0,5 arb. šaukštel. kepimo miltelių
sviesto skardai patepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinio baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti. Trynius sumaišyti su miltais, cukrumi, pienu, aliejumi, kepimo milteliais. Tuomet pilti išplaktus baltymus ir gerai viską išmaišyti. Trečdalį tešlos pilti į kitą indą ir tą dalį sumaišyti su kakavos milteliais. O likusią dalį tešlos sumaišyti su kokoso drožlėmis. Į keksiukų formeles dėti šaukštą baltos masės ir ant viršaus arbatinį šaukštelį kakavinės masės. Kepti apie 20-25 minutes 200 C orkaitėje. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
Benas
2021-05-27 18:20
Labai skanūs gavosi :) siūlau kitiems pagamingti ATSAKYTI
Eglė
2021-04-26 12:45
Dariau tiksliai pagal receptą - gavosi tobulai! Man gal kiek per saldūs, sekantį kartą bandysiu dėti mažiau cukraus (arba išvis ieškoti pakaitalų) ATSAKYTI
Gabrielė
2018-11-19 16:11
Turiu klausimą:ar galima dėti paprastos kakavos? ATSAKYTI
Raimonda
2018-11-20 09:35
Galite dėti kokią norite - saldintą arba ne, tik svarbu, kad būtų milteliai, o ne jau paruoštos skystis :) ATSAKYTI
Jūratė
2015-12-30 11:32
Skanūs ir labai lengvai gaminasi. Pagal receptą gaunasi 12, bet yra tekę ne kartą kepti ir labai didelei kompanijai. Ir su įvairiais kremais labai gerai tinka :) ATSAKYTI
jolit
2015-09-17 15:09
super geras receptas
ATSAKYTI
schanel
2011-12-15 16:11
Atrodo skaniai ir nesunku :) Kadangi neturiu keksiuku formeliu, pabandysiu kepti kaip pyraga ;) ATSAKYTI
Birutė
2011-07-03 17:24
Šį receptą naudojau kaip pagrindą, mat keksiukų dar nebuvo teke kepti :) Kadangi didelė šeima, tai iškart nutariau kepti dvigubą normą. vietoj kokoso naudojau razinas,o kakavos atsargų išsekimas lėmė vienspalvišką keksiukų išvaizdą :) pavyko puikiai, o dėl pridėtos vanilinio cukraus esencijos virtuvė vis dar dvelkia smaližiavimą skatinančiais kvapais. Recepte keistokai nurodyta kepimo temperatūra, tad kepiau tiesiog 180 laipsniu orkaitėj tol, kol keksiukai gražiai apskrudo :) Tiesiog burnoj tirpsta ;) Didelės dėkuj žmogui, įdėjusiam šį receptą ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital