Dvisluoksnis pyragas

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Dvisluoksnis pyragas
Dvisluoksnis pyragas
Dvisluoksnis pyragas
Dvisluoksnis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g grietinės
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių
70 g sviesto
200 g cukraus
4 kiaušiniai
2 valg. šaukštai kakavos
120 g kvietinių miltų
20 g sviesto (skardai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į grietinę suberti kepimo miltelius ir išmaišykite, įmaišyti kiaušinius išplaktus su cukrumi. Tuomet pilkite išlydytą ir atvėsintą sviestą. Nenustodami maišyti po truputėlį berti miltus. Tešla turi išeiti tirštoka. Trečdalį tešlos sumaišyti su kakava. Apvalią kekso formą ištepti sviestu ir pilti pusę šviesios tešlos. Ant jos pilti pusę kakavinės tešlos, tada vėl pilti šviesią tešlą ir vėl kakavinę. Kepti 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Justina
2016-08-11 10:25
Ačiū už šį receptą man labai patiko ir mano draugem ačiū ☺ ATSAKYTI
Lina
2011-02-02 11:48
Labai paprastutis ir skanus pyragas.
Aciu uz recepta :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital