Dvigubos bandelės

AUTORIUS:
Vilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Dvigubos bandelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pirmajai tešlai:
85 ml pieno
20 g mielių
1 kiaušinis
360 g miltų
Antrajai tešlai:
100 g cukraus
1 šaukštelis druskos
4 kiaušiniai
200 g miltų
170 g margarino VILNIUS kepiniams
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mieles ištirpinkite šiltame piene. Pridėkite kiaušinius ir 180 g miltų. Tešlą gerai minkykite apie 4 – 5 minutes ir apibarstykite likusiais 180 g miltų. Uždenkite ir palikite kilti 40 minučių. Dalis miltų susigers, tada suminkykite su likusiais miltais tešlą. Gaminkite antrąją dalį. Iš visų ingredientų suminkykite elastingą tešlą. Pastaba: margarinas turėtų būti įmaišytas paskutinis. Tešlą palikite 2 valandoms šiltoje vietoje. Abi tešlas padaliname į lygias dalis. Iš pirmosios formuojame bandelę, o antrąją iškočiojame į juostelę ir ja apvyniojame pirmąją bandelę. Taip padarytas bandeles dedame į kepimo formą, aptepame natūraliu jogurtu ar pienu. Kepkite orkaitėje 180 C temperatūroje 20 – 30 minučių.
AUTORIUS: Vilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital