Dvigubas keksas (pyragas)

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Dvigubas keksas (pyragas)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės miltų;
100 g. cukraus + 2 šaukstai cukraus;
100 g. margarino;
4 kiaušiniai;
2 stiklinės įvairių sviežių vaisių (melionai, obuoliai, kriaušės, apelsinai, ananasai);
25 g. kepimo miltelių;
2 šaukstai neriebios grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supilam į puodą 100 g. cukraus ir porą šaukštų vandens, užverdame. Suberiame vaisius ir dar paverdame 10 - 15 min.
Kiaušinius išplakam su cukrum, margarinu ir grietine. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įpilame pusę stiklinės sirupo nuo vaisių ir viską išmaišome. Pusę tešlos pilame į kepimo skardelę ir dedame kepti kol pagels. Įšimtą subadome šakute ir apipilame likusiu sirupu. Į likusę tešlą įmaišome vaisius ir supilame ant pirmos dalies. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Grazina
2011-04-15 21:14
as manau,kad turetu buti labai skanus,tikrai pabandysiu,labai aciu uz receptukus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital