Dviejų ingredientų vaflinis skanėstas

AUTORIUS:
Viltė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Pertepti vafliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Skanėstas tiesiai iš vaikystės! Paruošti užtruks vos kelias minutes, o skonis - nuostabus! Reikės tik kantrybės sulaukti, kol vafliai pastovės Skanėstas tiesiai iš vaikystės! Paruošti užtruks vos kelias minutes, o skonis - nuostabus! Reikės tik kantrybės sulaukti, kol vafliai pastovės Viltė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (Rududu arba naminio)
200 gramų vaflių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Karamelizuoto kondensuoto pieno skardinę palaikyti karštame puode, kad sušiltų ir suminkštėtų.
2.
Vaflius tepti karamelizuotu kodensuotu pienu, dėti ant viršaus dėti vaflį, ir vėl tepti kremo. Galite daryti kokio tik norite storio skanėstus.
3.
Perteptus vaflius sudėkite ant lentutės, ant viršaus dėkite antrą lentutę ir ant jos ką nors sunkaus, kad vafliai susispaustų. Palaikykite apie valandą šaldytuve. Prieš ragaudami supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
AUTORIUS: Viltė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kepėja
2021-11-16 19:16
Esu dariusi, tai skaniausiai išeina su "Klaipėdos duonos" apvaliais plonyčiais vafliais. ATSAKYTI
Linas
2021-02-28 14:52
Ačiū labai, paprastai ir taikliai! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital