Duonos žlėgtainis su lašinukais

AUTORIUS:
Lijana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Duonos žlėgtainis su lašinukais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
20 padžiūvusių bandelių
1,5 l pieno
2-jų svogūnų laiškai
60 g sviesto
Ryšelis petražolių
200 g karštai rūkytų lašinukų
8 kiaušiniai
Druska
Pipirai
Muskatas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bandeles supjaustyti riekelėmis, užpilti verdančiu pienu ir uždengtas laikyti 20 min. Svogūnų laiškus perpjauti pusiau, supjaustyti smulkiomis juostelėmis ir patroškinti svieste. Petražoles nuplikyti karštu vandeniu ir susmulkinti. Lašinius supjaustyti mažomis juostelėmis ir pakepinti keptuvėje. Sumaišyti išmirkusias bandeles, svogūnų laiškus, petražoles, lašinukus, kiaušinius ir prieskonius. Gautą masę padalinti pusiau, kiekvieną pusę sukrėsti į didelį balto audeklo gabalą, pundelį stipriai surišti siūlu ir virti 20-30 min pasūdytame vandenyje. Išvirus išimti iš audeklo, suraikyti siūlu piršto storumo riekutėmis. Valgyti paskaninus lydytu sviestu. Tinka ir prie daržovių salotų.
AUTORIUS: Lijana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jole
2011-02-22 11:09
Gal kas isbandet? idomu kaip cia gaunas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital