Duonos ir obuolių apkepas

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Duonos ir obuolių apkepas
Autorius apie receptą: Puikiai tinka vėlyviems savaitgalio pusryčiams, kuomet yra laiko gaminti. Galima naudoti Jūsų mėgstamus riešutus, galima pridėti ir džiovintų vaisių. Puikiai tinka vėlyviems savaitgalio pusryčiams, kuomet yra laiko gaminti. Galima naudoti Jūsų mėgstamus riešutus, galima pridėti ir džiovintų vaisių. Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 riekės šviesios forminės duonos
4 vienetai obuolių
4 vienetai kiaušinių
200 mililitrų pieno
200 mililitrų grietinėlės (liesa)
100 gramų medaus
1 sauja lazdyno riešutų
8 gramai sviesto
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius išvalyti nuo sėklų ir supjaustyti stambiais kubeliais. Suberti į puodą, sudėti sviestą, šaukštą cukraus ir cinamoną.
2.
Pamaišant kaitinti, kol ištirps sviestas ir obuoliai šiek tiek paminkštės.
3.
Kiaušinius išplakti su medumi. Supilti pieną bei grietinėlę ir lengvai paplakti.
4.
Forminę duoną supjaustyti kubeliais, sumaišyti su patroškintais obuoliais. Ant jų užpilti skystąją masę, išmaišyti ir leisti keletą minučių prisigerti skysčio.
5.
Tuomet visą masę sukrėsti į kepimo formą, apibarstyti riešutais.
6.
Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital