Duonienė su braškėm

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Duonienė su braškėm
Autorius apie receptą: Nuo vaikystės laikų mėgstamas patiekalas. Močiutė jį vadindavo "ubagiene", kiti "mutiniu", bet produktai vienodi - juoda duona, cukrus, vanduo ir trintos uogos pagal sezoną. Jau Nuo vaikystės laikų mėgstamas patiekalas. Močiutė jį vadindavo "ubagiene", kiti "mutiniu", bet produktai vienodi - juoda duona, cukrus, vanduo ir trintos uogos pagal sezoną. Jau pradėjo nokti braškės, todėl tryniau jas. Šiemet prisišaldžiau daug sulos, todėl vietoje vandens naudojau atitirpintą beržo sulą. Jei braškės labai saldžios, galima papildomai nesaldinti. Valgyti geriau iš karto, kol duona neištižo. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
250 mililitrų beržų sulos
2 riekės juodos grūdėtos duonos
1 sauja braškių
1 šaukštas cukraus (arba stevijos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Duoną supjaustyti kubeliais.
2.
Braškes sutrinti su cukrumi. Viską sudėti į dubenėlį, užpilti sula, išmaišyti.
3.
Galima papuošti išpjaustyta braške ir mėtos lapeliais. Skanaus !
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital