Duona su vaisiais

AUTORIUS:
Raimonda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Duona su vaisiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 stiklinės graikinių riešutų
1 stiklinė šviežių arba šaldytų vyšnių
2 stiklinės kvietinių miltų
0,75 stiklinės rudojo cukraus
1,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
0,5 arbatinio šaukštelio sodos
1 valgomasis šaukštas tarkuotos apelsino žievelės
57 g margarino VILNIAUS kepiniams
1 kiaušinis
0,75 stiklinės šviežiai spaustų apelsino sulčių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakti, sumaišyti su apelsino sultimis ir vanilės ekstraktu. Miltus sumaišyti su cukrumi, soda ir kepimo milteliais. Margariną išsukti kartu su sausų ingredientų mišiniu iki birių gumuliukų. Juos sumaišome su kiaušinių plakiniu. Gautą tešlą supilti į margarinu išteptą kepimo formą ir kepti apie 50 – 60 minučių 180 C laipsnių orkaitėje.
AUTORIUS: Raimonda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital