Duona su spanguolėmis

AUTORIUS:
Ernesta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Duona su spanguolėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 stiklinės miltų
7 šaukštai spanguolių sulčių
0,5 stiklinės spanguolių (šviežių)
2 ploni griežinėliai apelsinų
12 šaukštų pieno
1 valgomasis šaukštas margarino VILNIUS kepiniams
1,5 šaukštelio sausų mielių
2 šaukštai cukraus
1,5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supilkite į indą spanguolių sulis, pieną ir maišykite. Pridėkite miltų, mielių, cukraus ir druskos. Gerai sumaišykite. Pridėkite margarino ir maišykite dar kartą. Išminkytą tešlą padėkite pusvalandžiui į šiltą vietą, kad pakiltų. Tada vėl minkykite, sudėkite spanguoles. Ištepkite kepimo formą margarinų, dėkite tešlą ir ją papuoškite spanguolėmis, apelsino griežinėliais. Kepkite, kol gražiai paruduos. Skanaus.
AUTORIUS: Ernesta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital