Itališka duona su svogūnais ir alyvuogėmis (be mielių)

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Naminė itališka duona be mielių
Naminė itališka duona be mielių
Naminė itališka duona be mielių
Autorius apie receptą: Gardi, kiek pikantiško skonio duonelė. Ji pati skaniausia - dar šilta. Gardi, kiek pikantiško skonio duonelė. Ji pati skaniausia - dar šilta. Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
450 gramų kvietinių miltų
300 gramų speltų miltų
300 gramų žaliųjų alyvuogių (be kauliukų)
300 gramų juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
125 mililitrai vandens (drungno)
1 vienetas svogūnų (didelio)
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas džiovintas rozmarinas
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Dubenyje sumaišiau miltus su druska, rozmarino lapeliais, kepimo milteliais.
2.
Svogūną nulupau ir smulkiai supjausčiau.
3.
Kiekvieną alyvuogę supjausčiau į keturias dalis.
4.
Į dubenį su miltų mišiniu subėriau smulkintą svogūną, alyvuoges ir supyliau vandenį. Išminkiau tešlą. Tešla sunkiai minkosi, dėl daug priedų - trupa. Minkiau tol, kol tapo nebebiri ir pagal galimybes - vientisa. Išminkytą palikau valandai "pailsėti".
5.
Orkaitę įkaitinau iki 200 laipsnių. Suformavau apvalų kepaliuką, įdėjau į aliejumi pateptą skardą ir pašoviau kepti.
6.
Praėjus 25 minutėms duonos kepaliuko viršų patepiau aliejumi ir toliau palikau kepti dar 20 minučių.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital