Dubuo "Vaisių šokis"

AUTORIUS:
Silvija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Dubuo "Vaisių šokis"
Dubuo "Vaisių šokis"
Dubuo "Vaisių šokis"
Dubuo "Vaisių šokis"
Autorius apie receptą: Pavasariškas-vasariškas vaisių, uogų tyrės dubuo su namine granola ir skaniausiais priedais. Tikra vitaminų bomba! Puikus pusryčių pasirinkimas, kuris neapsunkina ir yra Pavasariškas-vasariškas vaisių, uogų tyrės dubuo su namine granola ir skaniausiais priedais. Tikra vitaminų bomba! Puikus pusryčių pasirinkimas, kuris neapsunkina ir yra pasakiškai skanus! (...daugiau) Silvija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų avižinių dribsnių
100 gramų sėklų mišinio (naudojau moliūgo, saulėgrąžų, kedrinių pinijų mišinį)
100 mililitrų kokosų aliejaus
100 mililitrų klevų sirupo
1 sauja migdolų (smulkintų)
1 sauja džiovintų abrikosų
1 sauja džiovintų spanguolių
50 gramų juodojo šokolado
Padažui:
1 vienetas bananų (prinokusio)
1 sauja braškių
0.5 vieneto avokadų (minkštimo)
0.5 vieneto mango vaisiaus (minkštimo)
0.5 vieneto obuolių
0.5 vieneto apelsinų (sulčių)
pagal poreikį vandens
Patiekiant:
1 saujelė kokoso drožlių (skrudintų)
1 saujelė šilauogių
šiek tiek braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje sumaišyti avižinius dribsnius, sėklas ir smulkintus riešutus su kokosų aliejumi ir klevų sirupu.
2.
Masę paskirstyti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min. Kas kažkiek laiko vis permaišyti visą masę, kol gražiai apskrus.
4.
Abrikosus ir šokoladą smulkiai susmulkinti.
5.
Ištrauktą iš orkaitės masę šiek tiek atvėsinti ir įmaišyti saują smulkintų džiovintų abrikosų, spanguolių ir smulkintą šokoladą.
6.
Nulupame ir bananą. Susmulkiname gabaliukais avokadą, mango vaisių, obuolio (išpjauname obuolio šerdį su sėklomis, galima nulupti odelę, jeigu norite).
7.
Padažui (tyrei) į trintuvą dedame vaisius, avokadą, braškes, išspaudžiame apelsino sultis, pagal poreikį pilame truputėlį vandens, jeigu norisi skystesnės masės konsistencijos. Viską gerai sutriname iki tyrelės masės, kad neliktų vaisių gabalėlių.
8.
Supilame masę į dubenėlį. Ant vaisių tyrės vienoje pusėje beriame naminės granolos, kitoje pusėje dėliojame pusiau ar į tris dalis perpjautas braškes, saują šilauogių. Taip pat tinka ir kiviai, smulkintos vynuogės, kriaušių griežinėliai ar kiti vaisiai. Per viduriuką pabarstome lengvai kepintomis kokoso drožlėmis.
AUTORIUS: Silvija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital