Dryžuotas varškės desertas

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 126)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 126)
Dryžuotas varškės desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
450 g grietinė, neriebios
4 a. š. želatinos
400 g varškės, liesos
Cukraus pudros (pagal skonį)
2 rūšių maistinių dažų (kakavos ir vyšnių)
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
 

Želatina mirkykite 3/4 puodelio šalto virinto vandens . Garų vonelėje, intensyviai maišant, ištirpintite želatinos granules ir atvėsinkite.

Sumaišykite varškę su grietine , dėkite miltinio cukraus pagal skonį ir supilkite želatinos masę. Išplakite.

Padalinkite visa tai į 3 dalis, o į 2 iš jų įmaišykite dažus.

Į formos vidurį piltie kiekvienos masės, kol supilsite visas mases (samčiu į formos vidurį pilkite baltos masės, tada - kakavos, vyšnių, vėl varškės...). Desertą atsargiai pastatyti į šaldytuvą 4 valandoms.

AUTORIUS: Miglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital