Drėgni šokoladiniai burokėlių keksiukai

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Burokėlių keksiukai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Drėgni, minkšti ir labai skanūs keksiukai kitaip! Drėgni, minkšti ir labai skanūs keksiukai kitaip! Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
250 gramų burokėlių (žalių)
170 gramų miltų
120 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
100 gramų šokolado (kapoto ar stambiai tarkuoto)
60 mililitrų pieno
60 gramų sviesto (minkšto)
60 mililitrų aliejaus
2 šaukštai kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Burokėlius nulupti ir sutrinti virtuviniu kombainiu ar sutarkuoti smulkia tarka.
2.
Kiaušinius lengvai paplakti su pienu. Minkštą sviestą išplakti su aliejumi ir cukrumi. Supilti į kiaušinius ir lengvai paplakti. Po truputį, vis maišant, įsijoti milti, kakavą ir kepimo miltelius. Maišyti, kol neliks sausų gumuliukų.
3.
Į tešlą Įmaišyti burokėlius kartu su skysčių ir kapotą šokoladą. Tešlą išpilstyti į keksiukų formeles, užpildant ne daugiau nei 2/3 formelės tūrio.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes.
AUTORIUS: Simona
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Rita
2019-07-13 19:38
Skonis būtų neblogas, jeigu nebūtų tokie riebūs. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital