Drėgnas varškės pyragas su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Varškės pyragas su obuoliais
Varškės pyragas su obuoliais
Varškės pyragas su obuoliais
Varškės pyragas su obuoliais
Varškės pyragas su obuoliais
Autorius apie receptą: Nesudėtingai ir greitai paruošiamas pyragas. Iškepa drėgnas ir labai gardus. Nesudėtingai ir greitai paruošiamas pyragas. Iškepa drėgnas ir labai gardus. Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai kiaušinių
400 gramų varškės
400 gramų kvietinių miltų (nepadauginti)
2 vienetai obuolių
250 gramų cukraus
200 gramų sviesto (ištirpinto)
10 gramų kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, plakti iki baltumo. Supilti ištirpintą sviestą, sudėti varškę, įsijoti miltus, kepimo miltelius ir gerai permaišyti. Tešla turi būti tiršta.
2.
Paruoštą tešlą supilti į 40 x 25 cm kepimo formą.
3.
Obuolius nulupti, supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į kepimo formą ant tešlos. Įspausti.
4.
Kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 minučių. Ar pyragas iškepė, patikrinti mediniu iešmeliu - įsmeigus ir ištraukus, jis turi likti švarus.
Patarimai:
Obuolius galima keisti konservuotais persikais arba uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital