Drėgnas šokoladinis pyragas su Rududu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Šokoladinis pyragas su Rududu
Šokoladinis pyragas su Rududu
Šokoladinis pyragas su Rududu
Šokoladinis pyragas su Rududu
Autorius apie receptą: Pyragas labai skanus, toks drėgnas ir sodrus. Iškepusį jį dar galima aplieti tirpintu šokoladu, tada atrodys dar puošniau. Kepimo formą naudojau apvalią 28 cm skersmens. Pyragas labai skanus, toks drėgnas ir sodrus. Iškepusį jį dar galima aplieti tirpintu šokoladu, tada atrodys dar puošniau. Kepimo formą naudojau apvalią 28 cm skersmens. Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai kiaušinių
300 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (Rududu arba naminio)
300 gramų miltų
240 gramų sviesto
220 gramų cukraus
200 gramų grietinės
50 gramų kakavos (tamsios)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi iki purumo, supilame ištirpintą atvėsintą sviestą, grietinę. Sudedame kakavą, kepimo miltelius, palaipsniui maišant - miltus. Tešla turi būti tirštos grietinės tirštumo.
2.
Tešlą supilame į išteptą riebalais kepimo formą. Ant viršaus išdėliojame nedideliais gabalėliais 'Rududu' ir vos pirštu paspaudžiame į tešlą.
3.
Kepame 190*C temperatūroje apie 50-60 min. Tikriname mediniu pagaliuku. Iškepusį pilnai atvėsinti ir tik tuomet pjaustyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital