Drėgnas šokoladinis pyragas su apelsinais

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Drėgnas šokoladinis pyragas su apelsinais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 vienetai kiaušinių
150 gramų sviesto
150 gramų juodojo šokolado
150 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
110 gramų nerafinuoto cukraus (naudojome „Dansukker“)
85 gramai cukraus (naudojome „Dansukker“ „Panevėžio Plius“)
1 vienetas apelsinų
30 mililitrų apelsinų sulčių (šviežių)
1 gramas druskos
Papuošimui:
2 vienetai apelsinų
1 saujelė pistacijų (sūdytų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C.
2.
Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą ir suberkite šokolado gabalėlius. Maišykite, kol masė taps tolygi. Atidėkite į šalį.
3.
Kiaušinius gerai išplakite su abiejų rūšių cukrumi. Supilkite sviestinį mišinį ir apelsinų sultis, įtarkuokite apelsino žievelę.
4.
Dubenyje sumaišykite miltus ir druską, per sietelį įsijokite į mišinį ir išmaišykite. Supilkite į riebalais išteptą pailgą, maždaug 22 cm skersmens kepimo formą ir kepkite maždaug 20 - 22 min. Viduje tešla turėtų likti skystoka. Palikite visiškai atvėsti.
5.
Apelsinus nulupkite ir padalykite skiltelėmis. Pyragą pabarstykite apelsino skiltelėmis ir smulkintomis pistacijomis.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital