Drėgnas šokoladinis biskvitas tortams ir pyragams pagal Andželiką

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 92)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 92)
Drėgnas šokoladinis biskvitas
Autorius apie receptą: Išbandžiau naują biskvito receptą, kurio dar buvau nekepus. Tikrai super pavyko, drėgnas, kvapnus ir aukštas. Kepimui naudojau 24 centimetrų skersmens formą. Išbandžiau naują biskvito receptą, kurio dar buvau nekepus. Tikrai super pavyko, drėgnas, kvapnus ir aukštas. Kepimui naudojau 24 centimetrų skersmens formą. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai kiaušinių (M dydžio, kambario temperatūros)
250 gramų cukraus
200 gramų miltų
135 gramai aliejaus (bekvapio)
100 mililitrų vandens
30 gramų kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek vanilės ekstrakto (arba vanilinio cukraus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
200 gramų cukraus, kakavą, aliejų ir vandenį supilti į nedidelį puodą ir maišant kaitinti iki virimo. Po to nuimti nuo viryklės ir palikti atvėsti.
2.
Kiaušinius išplakti su likusiu cukrumi ir vanile. Plakti ilgai, kol masė pabals ir turis ženkliai padidės (man trunka apie 8 - 9 minutes). Toliau plakant plona srovele supilti atvėsusį kakavos-aliejaus-cukraus mišinį.
3.
Miltus, druską, kepimo miltelius sumaišyti, persijoti ir po truputį, atsargiai įmaišyti į tešlą. Tik jokiu būdu neplakti, nes biskvitas neiškils.
4.
Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi. Supilti tešlą, formą pasukti kelis kartu ratu ir dėt į 170-180 C laipsnių orkaitę.
5.
Kepti apie 45-50 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku, jei įkišus ir ištraukus jis bus švarus, vadinasi pyragas iškepęs.
6.
Iškepus leisti 5 minutes atvėsti formoje, tada išimti iš formos, apversti ant grotelių ir palikti visiškai atvėsti. Pjaustyti biskvitą ne anksčiau kaip po 7 - 8 valandų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (49)
Sigita
2024-02-16 13:24
Tobulas! ATSAKYTI
Aur
2024-02-09 16:11
Kepti su vėjeliu ar be? ATSAKYTI
Indrė
2024-02-09 16:32
Be vėjelio. ATSAKYTI
Erika
2024-02-08 18:21
Tobulas iš pirmo karto pavyko ATSAKYTI
Aiveta
2024-01-15 11:58
Ačiū už recepta,katik iškepiau,gavosi labai šaunus biskvitas ATSAKYTI
Inga
2023-09-22 09:17
Ačiū labai geras biskvitas gavosi iš pirmo karto ATSAKYTI
Kunigunda
2023-08-26 17:46
Puikus biskvitas veloceraptoriaus tortui. ATSAKYTI
Virginija
2023-06-16 23:09
Į kiek dalių pjaustėt šį biskvitą? ATSAKYTI
Grete
2023-06-19 13:28
Aš pjaunu į tris. ATSAKYTI
Ina
2022-07-23 19:41
Ačiū uz receptą. Tikrai puikus biskvitas gaunasi! ATSAKYTI
Ina
2022-07-04 10:04
Ačiū, einu kept ATSAKYTI
Gitana
2022-05-30 21:53
Tobulas biskvitas ATSAKYTI
Monika
2022-04-25 21:58
Ačiū, jau N kartų naudojausi šiuo jūsų receptu, dar niekada nenuvylė ATSAKYTI
Audrone
2022-03-08 22:38
Superinis biskvitas. ATSAKYTI
Edita
2022-02-15 19:00
Super Biskvitas Tortams! :) ATSAKYTI
Giedrė
2021-05-21 18:53
Tobulas receptas. Visada gaunasi labai gerai ir skaniai. Tik aš nededu vanilės.
Ačiū ATSAKYTI
Vera
2021-03-12 00:35
Norėjosi kažkokio naujo dar nebandyto šokoladinio biskvito šio savaitgalio tortui, ir radus jūsų Andželika receptą sumaniau išbandyt, iškepė tobulai, iškilo tobulai, minkštutis purutis jei ryt ir susipjaustys jis taip pat tobulai ko labai labai tikiuosi tai tikrai busiu atradus patį nerealiausia šokoladinį biskvitą. ATSAKYTI
Jur
2021-02-26 00:10
Kepiau 24 cm skersmens formoje bet man taip neiskilo kaip autores nuotrokoje ATSAKYTI
Mar
2021-01-19 15:47
O kodel reikia laukti 7 ar 8 val? Ar galima pjauti anksčiau? Pradėjau gaminti ir tik tada pamačiau šią dalį, o man reik biskvito šiandien ATSAKYTI
Aurelija
2021-01-20 09:17
Tam, kad biskvitas susistovėtų :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital