Drėgnas rabarbarų pyragas

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Drėgnas rabarbarų pyragas
Autorius apie receptą: Labai skanus, labai pigus ir labai greitas rabarbarų pyragas. Skanu tiek šiltas su ledų kamuoliuku arba saldžia grietinėle, tiek atvėsęs prie kavos ar arbatos puodelio. Labai skanus, labai pigus ir labai greitas rabarbarų pyragas. Skanu tiek šiltas su ledų kamuoliuku arba saldžia grietinėle, tiek atvėsęs prie kavos ar arbatos puodelio. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų rabarbarų (apytikriai)
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
3/4 stiklinės cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
šiek tiek sviesto (formai ištepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, palaipsniui suberkite persijotus miltus, vanilinį cukrų, kepimo miltelius. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
2.
Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi arba aptepti sviestu. Supilkite pusę tešlos, berkite rabarbarus, užpilkite likusia tešla.
4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių. Ar iškepė, patikrinti įsmeigus medinį iešmelį, jei ištraukus bus sausas - pyragas iškepė, jei aplipęs tešla - kepti dar 10 minučių ir vėl tikrinti.
Patarimai:
Pyragą kepiau 21 cm skersmens formoje.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital