Drėgnas pyragas su rabarbarais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Drėgnas pyragas su rabarbarais
Autorius apie receptą: Kadangi rabarbarais galima džiaugtis tik trumpą laiką, tai stenkimės tą laiką išnaudoti kuo tinkamiau!
Kadangi rabarbarais galima džiaugtis tik trumpą laiką, tai stenkimės tą laiką išnaudoti kuo tinkamiau!
Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
340 gramų kvietinių miltų
250 gramų rabarbarų
250 gramų cukraus (arba pagal skonį)
3 vienetai kiaušinių
100 gramų margarino (tirpinto ir atvėsinto)
100 mililitrų pieno
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Pabarstymui:
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis malto cinamono
Apvoliojimui:
2 šaukštai kvietinių miltų (rabarbarams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įjunkite orkaitę kaisti iki 180°C temperatūros (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be ventiliatoriaus).
2.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi.
3.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, vanilinį cukrų, išplakti konditerine šluotele iki vientisos masės.
4.
Į masę pilti tirpintą ir atvėsintą margariną, pieną, išmaišyti.
5.
Į dubenį berti miltus, kepimo miltelius, išmaišyti. Paruoštą miltų mišinį suberti į dubenį su kiaušinių mase ir užminkyti tešlą.
6.
Rabarbarus supjaustyti kubeliais ir apvolioti miltuose. Apvoliotus rabarbarus suberti į tešlą, išmaišyti.
7.
Paruoštą masę sukrėsti į kepimo formą.
8.
Viršui į dubenį berti cinamoną, cukrų, išmaišyti ir pabarstyti ant pyrago viršaus.
9.
Kepti iki 180°C įkaitintos orkaitės viduryje apie 30 min. Ar iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku - įsmeigus ir ištraukus, jis turi likti švarus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Sonata
2024-06-29 20:37
Tikrai ne drėgnas...Neskanus.Kaip bulka.Ledai kiek pagerino skonį... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital