Drėgnas obuolių pyragas su trupininiu viršumi

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Drėgnas obuolių pyragas su trupininiu viršumi
Autorius apie receptą: Jau raškome obuolius - tai reiškia, kad ruduo čia pat. Ir obuolių šiemet išties nemažai. Manęs dar laukia obuolių džiovinimas, obuolienės virimas. O kai yra obuolių, tai ir Jau raškome obuolius - tai reiškia, kad ruduo čia pat. Ir obuolių šiemet išties nemažai. Manęs dar laukia obuolių džiovinimas, obuolienės virimas. O kai yra obuolių, tai ir pyragas prašyte prašosi kepamas. Šįsyk iškepiau kiek patobulintą obuolių pyragą, su trupinių "kepurėle". Labai jau gardus iškepė tas obuolių pyragas: drėgnas, nesprangus, o ir trupinių "kepurė" labai tiko. Tai ir dalinuosi gardaus obuolių pyrago receptu, tikiuosi, kad jis jums patiks. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai obuolių (apytikriai)
4 vienetai kiaušinių
180 gramų kvietinių miltų
100 gramų cukraus
100 gramų sviesto (tirpinto)
3 šaukštai grietinės
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Viršui:
70 gramų sviesto
70 gramų kvietinių miltų
70 gramų cukraus pudros
2 šaukštai kokoso drožlių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, įberti cukraus ir išplakti elektriniu plaktuvu.
2.
Į dubenį su kiaušiniais ir cukrumi supilti tirpintą sviestą, įdėti grietinės ir išmaišyti. Tuomet įsijoti miltus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi, išmaišyti.
3.
Obuolius nulupti, perpjauti pusiau, išimti sėklas ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, tuomet suberti į dubenį su paruošta tešla, išmaišyti.
4.
Trupiniams į dubenį sudėti sviestą, suberti miltus, cukraus pudrą, kokoso drožles ir trinti pirštais iki trupinių.
5.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi ir supilti paruoštą masę su obuoliais, ant viršaus suberti trupinius.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 45 minutes. Jei palauksite iki kol pyragas atvės, jis geriau pjaustysis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
RASA
2020-09-07 11:13
Kiek pieno pilti, recepte nėra. ATSAKYTI
S
2020-09-09 10:59
Pieno cia ir nera ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital