Drėgnas obuolių pyragas

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Obuolių pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus obuolių pyragas - mano šeimos mėgstamiausias! Pagal šį receptą jis pavyksta labai drėgnas ir tiesiog sutirpstantis burnoje. Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Labai skanus obuolių pyragas - mano šeimos mėgstamiausias! Pagal šį receptą jis pavyksta labai drėgnas ir tiesiog sutirpstantis burnoje. Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
5 vienetai kiaušinių
200 gramų cukraus
200 gramų kvietinių miltų
200 gramų grietinės
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Baltimus išplakti iki standumo. Trynius lengvai paplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
2.
Į trynius įmaišyti grietinę, suberti miltus ir cinamoną. Išmaišyti, kad neliktų sausų gumuliukų. Atsargiai įmaišyti baltymus.
3.
Obuolius nulupti, supjaustyti kubeliais ir įmaišyti į tešlą.
4.
Tešlą piltą į kepimo formą (naudojau 22 cm skermens apvalią formą).
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 minutes. Ar iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku - jei pagaliukas ištraukiamas sausas - pyragas iškepė, jei aplipęs tešla - kepti dar 10 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Ugnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital