Drėgnas obuolinis pyragas su trupininiu viršumi

AUTORIUS:
Gitana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Trupininis obuolių pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai paprastai pagaminamas ir be galo skanus pyragas! Galima valgyti šiltą, kabinant šaukštu, arba jau atvėsusį su ledais ar plakta grietinėle. Galima šį pyragą kepti tiek Labai paprastai pagaminamas ir be galo skanus pyragas! Galima valgyti šiltą, kabinant šaukštu, arba jau atvėsusį su ledais ar plakta grietinėle. Galima šį pyragą kepti tiek didelėje formoje, tiek mažose atskirose formelėse. (...daugiau) Gitana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai obuolių
3 šaukštai rudojo cukraus
0.5 šaukštelio cinamono
50 gramų sviesto
Trupiniams:
200 gramų sviesto (šalto)
200 gramų miltų
150 gramų rudojo cukraus
120 gramų maltų migdolų (ar kitų riešutų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išpjauti obuolių sėklas, obuolius supjaustyti kubeliais, galima nulupti, bet nebūtina. Pakepinti su sviestu, cinamonu ir cukrumi, kol šiek tiek suminkštės.
2.
Trupiniams sviestą supjaustyti kubeliais ir pirštais trinti su miltais, maltais riešutais ir cukrumi iki trupinių.
3.
Į kepimo formą dėti obuolius, ant viršaus paskirstyti ant obuolių.
4.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 - 40 minučių.
AUTORIUS: Gitana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital