Drėgnas kriaušių pyragas su avižiniais dribsniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Kriaušių pyragas su avižiniais dribsniais
Kriaušių pyragas su avižiniais dribsniais
Kriaušių pyragas su avižiniais dribsniais
Kriaušių pyragas su avižiniais dribsniais
Kriaušių pyragas su avižiniais dribsniais
Kriaušių pyragas su avižiniais dribsniais
Autorius apie receptą: Skanus, nesudėtingas pyragas, kuris puikiai tinka, kai norisi tiesiog paprasto skanėsto prie šildančios arbatos. Skanus, nesudėtingas pyragas, kuris puikiai tinka, kai norisi tiesiog paprasto skanėsto prie šildančios arbatos. Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
450 gramų kriaušių (smulkiai tarkuotų prieš pat naudojimą)
420 gramų miltų
230 gramų cukraus (arba pagal skonį)
3 vienetai kiaušinių
110 gramų sviesto (kambario temperatūros)
110 gramų avižinių dribsnių
1 šaukštas cinamono
2 šaukšteliai vanilės esencijos
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis sodos
1/4 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek aliejaus (formai sutepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į didelį dubenį berti miltus, sodą, kepimo miltelius, druską ir cinamoną, išmaišyti.
2.
Kitame dubenyje mušti kiaušinius ir juos šiek tiek paplakti. Tada sukrėsti sviestą, berti cukrų, viską pamaišyti, paplakti. Krėsti sutarkuotas kriaušias, suberti avižinius dribsnius ir įlašinti vanilės esenciją. Viską gerai išmaišyti ir palikti ~5 minutėms, kad avižiniai dribsniai šiek tiek pabrinktų.
3.
Galiausiai miltų mišinį suberti į kriaušių, kiaušinių, cukraus ir avižinių dribsnių mišinį ir maišyti, kol taps vientisa masė.
4.
Norimą kepimo formą patepti aliejumi, sukrėsti tešlą ir šauti į orkaitę įkaitintą iki 175 C temperatūros. Kepti ~ 60 min. (tikrinti mediniu pagaliuku, įkišus ir ištraukus turi likti sausas). Iškepusį pyragą pravėsinti ir tik tada traukti iš kepimo formos.
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital