Drėgnas karamelinis obuolių pyragas pagal Beatą

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Karamelinis obuolių pyragas
Karamelinis obuolių pyragas
Karamelinis obuolių pyragas
Karamelinis obuolių pyragas
Karamelinis obuolių pyragas
Karamelinis obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Kas gali būti geriau negu obuoliai ir karamelė. Pyragas tikrai skanus, purus ir saldus. Jo receptą radau knygoje "Beatos virtuvė: Kepinių knyga". Kas gali būti geriau negu obuoliai ir karamelė. Pyragas tikrai skanus, purus ir saldus. Jo receptą radau knygoje "Beatos virtuvė: Kepinių knyga". Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno ("Rududu")
3 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
200 gramų miltų
150 mililitrų kefyro (arba 100 g grietinės + 50 ml pieno)
2 vienetai kiaušinių
80 gramų sviesto
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą ištirpinti, sumaišyti su "Rududu". Jei sunkiai maišosi, galima pašildyti. Kiaušinius išplakti, įmaišyti kefyrą, įdėti sviestą su "Rududu" ir paplakti, kad viskas susijungtų iki vientisos masės.
2.
Atskirame inde miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska, abi mases sujungti ir išmaišyti.
3.
Obuolius nulupti, supjaustyti mažais kubeliais, įdėti juos į tešlą ir išmaišyti.
4.
Tešlą paskirstyti kepimo formoje, išklotoje kepimo popieriumi (naudojau 19x26 centimetrų formą).
5.
Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių (ar iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku).
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital