Drėgnas cukinijų meduolis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Drėgnas cukinijų meduolis
Drėgnas cukinijų meduolis
Drėgnas cukinijų meduolis
Drėgnas cukinijų meduolis
Drėgnas cukinijų meduolis
Autorius apie receptą: Nuostabaus skonio drėgnas meduolis su cukinijomis, medumi ir cinamonu. Nuostabaus skonio drėgnas meduolis su cukinijomis, medumi ir cinamonu. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų cukinijų
280 gramų kvietinių miltų
200 gramų medaus
2 vienetai kiaušinių
160 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukšteliai cinamono
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis malto muskato
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti aliejų, įdėti medaus ir išmaišyti. Tuomet suberti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, vanilinį cukrų, muskatą, druską ir dar kartą gerai permaišyti.
2.
Cukiniją nulupti, sutarkuoti burokine tarka ir sudėti į dubenį su paruošta tešla, išmaišyti.
3.
Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti paruoštą masę ir kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital