Drėgnas “Brownie” su naminiu migdolų sviestu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Drėgnas “Brownie” su naminiu migdolų sviestu
Drėgnas “Brownie” su naminiu migdolų sviestu
Drėgnas “Brownie” su naminiu migdolų sviestu
Drėgnas “Brownie” su naminiu migdolų sviestu
Drėgnas “Brownie” su naminiu migdolų sviestu
Drėgnas “Brownie” su naminiu migdolų sviestu
Autorius apie receptą: Niekuomet nemėgau sausų kekso tipo braunių, nes, mano nuomone, šiam desertui yra būtina sodri tekstūra. Mėgstamiausi brauniai tie, kurie lieka drėgni viduje ir turi ryškų Niekuomet nemėgau sausų kekso tipo braunių, nes, mano nuomone, šiam desertui yra būtina sodri tekstūra. Mėgstamiausi brauniai tie, kurie lieka drėgni viduje ir turi ryškų šokoladinį skonį. Šįkart pabandžiau įmaišyti naminio migdolų sviesto ir šitoks priedas oho kaip pasiteisino. Po tokių kepinių esi priverstas kitą dieną prakaituoti sporto salėje, nes su vienu ar dviem gabalėliais linksmybės toli gražu nesibaigia.
Viena svarbiausių taisyklių drėgniems brauniams: NEPERKEPKITE. Tikriausiai tą jau girdėjote kokį tūkstantį kartų, bet aš pasiruošusi pakartoti ir dar, įsitikindama, jog šį kepinį iš orkaitės ištrauksite laiku.
Iškepsite vieną 20×20 cm braunį. Matavimui naudojama 250 ml stiklinė.
(...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
150 gramų juodojo šokolado (70% kakavos)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
2/3 stiklinės miltų
70 gramų rudojo cukraus
50 gramų cukraus
2 šaukštai kakavos
6 šaukšteliai migdolų sviesto (naminio)
1 šaukštelis vanilės esencijos
1/3 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 180°C. Kepimo formą (20×20 cm ar panašaus dydžio) išklokite kepimo popieriumi.
2.
Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą su sviestu.
3.
Atskirame dubenyje šluotele išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska. Atsargiai įmaišykite truputį šokolado masės į kiaušinius, tuomet plona srovele įmaišykite likusią šokolado masę. Suberkite kakavą, miltus ir vanilės ekstraktą, viską gerai išmaišykite.
4.
Tešlą pilkite į pasiruoštą kepimo indą. Šaukšteliu ant viršaus užvarvinkite migdolų sviesto ir šiek tiek jį įmaišykite į tešlą.
5.
Kepkite 30 - 35 minutes. Braunį prižiūrėkite ir pradėkite tikrinti po maždaug 25 minučių. Į tešlą įkišus ir ištraukus dantų krapštuką, ant jo turi likti drėgnų trupinių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital