Drėgna bananų duona

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Drėgna bananų duona
Drėgna bananų duona
Drėgna bananų duona
Drėgna bananų duona
Autorius apie receptą: Greitai paruošiama, drėgna ir labai skani duona, kuriai nereikia įmantrių ingredientų. Greitai paruošiama, drėgna ir labai skani duona, kuriai nereikia įmantrių ingredientų. Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
650 gramų bananų (pernokusių)
480 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
300 gramų rudojo cukraus
250 gramų sviesto (arba margarino)
130 gramų grietinės
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įsijoti miltus, kepimo miltelius, druską. Išmaišyti.
2.
Sviestą ištirpinti. Į dubenį dėti grietinę, berti sodą ir išmaišyti.
3.
Į kitą dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų ir išplakti. Supilti tirpintą sviestą, sudėti grietinę sumaišytą su soda.
4.
Į dubenį dėti bananus ir gerai ištrinti.
5.
Į dubenį su sausu mišiniu pilti kiaušinių, sviesto, grietinės plakinį, sudėti trintus bananus. Gerai permaišyti.
6.
Pailgą kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, pilti tešlą.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 valandą. Ar iškepė, tikrinti mediniu pagaliuku - įsmeigus ir ištraukus, jis turi likti švarus. Kai iškeps, palikti atvėsti formoje 15 - 20 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital